Rehab Igalo Igalo
Start Behandlingsresor Semester i Igalo Information Bilder

Semester i Igalo

Institutet Igalo är en kombination av de bästa spa-traditionerna som finns i Europa och USA. En vistelse där kommer att vara den bästa hälso- och semesterupplevelsen du någonsin har haft.

Personliga behandlingsprogram, specialkost och ett lag av hängivna specialister bidrar till att ge dig en unik upplevelse som med all säkerhet kommer att påverka din framtida livsstil på ett positivt sätt. Institutet erbjuder ett stort urval av olika aktiviteter och program: bastu, träning och simning i en bassäng av olympiska mått, pooler med mineralvatten för olika behandlingar, medicinsk träning med toppmodern utrustning, samt speciella medicinska behandlingsprogram i syfte att förbättra hjärt- och lungfunktionen, minska det psykiska och fysiska trycket och lindra somatisk smärta.

Du erbjuds möjligheten att få uppleva ett förnämligt urval av olika slags massage för både kropp och ansikte som utförs av unga men erfarna massörer. Om du känner för det kan du pröva på traditionell kinesisk medicin med dess mångfald av möjligheter. På eftermiddagarna har du möjlighet att besöka välkända medeltida städer längs Montenegros kustremsa och på kvällarna kan du njuta av såväl lokal som klassisk musik och evergreens på Institutet eller strandpromenaden eller pröva på inhemska specialiteter och montenegrinskt vin på lokala restauranger.

Igalo erbjuder unika tillfällen att efter en lång tid med många uppoffringar umgås med familjen och dessutom genomgå speciella behandlingsprogram. I en gemytlig atmosfär får du många tillfällen att träffa nya vänner!

Musiker på restaurang vid strandpromenaden i Igalo

Semester i Igalo
 
 
 
 
<empty>
Kantatvägen 5
131 40 Nacka
Rehab Igalo AB
rehabigalo@telia.com
08 - 601 31 61
0703 - 93 62 50